Maalatut Hardie ruuvit TORX 250 kpl per pakkaus

Hardie-maalattujen rimaruuvien kanssa yhteensopivia ovat sekä Plank- että VL Plank-tyyppiset rimapohjaiset verhousjärjestelmät. Ruuvivärivalikoima sisältää myös kaikki Hardie®-verhouslevyjen 21 eri sävyä, mikä luo yhtenäisen julkisivun. Tuote myydään vain pakettikohtaisesti, ja kukin pakkaus sisältää 250 ruuvia. Tämä on TORX-tyyppinen puuruuvi.

Mitat: 3000 (pituus).

✓ Yhteensopiva Plank- ja VL Plank-verhousjärjestelmien kanssa;
✓ Tehdasmaalattu, kaksikerroksinen polyesterimaali;
✓ Soveltuu käytettäväksi silloin, kun piilokiinnitys ei ole mahdollista, esimerkiksi julkisivun viimeisessä rivissä tai tuulilasissa.

Hintaluokka ilman arvonlisäveroa: 107,42 EUR/kpl (alennus riippuu määrästä, pyydä tarjous).

Toimitus ja palautukset

Materiaalin toimittaminen kestää 1-2 kuukautta.
Tarjoamme kuljetuksia ympäri Suomea kohteen sijainnista riippumatta, lue lisää.

Kaubamärk

James Hardie

Materiaali

Sinkitty teräs

Pituus (mm)

38

Halkaisija (mm)

4,8

Väri

Beež, Hall, Musta, Punainen, Ruskea, Sininen, Valkoinen, Vihreä

Värvitoon

Antrasiitti (Antrasiitinharmaa), Boothbay sininen (Boothbay Blue), Espresso (Runsas espresso), Hiekkakivi (Cobble Stone), Iltaisin sininen (Iltaisin sininen), Kastanjanruskea (Kastanjanruskea), Kermainen metsä (Woodland Cream), Keskiyön musta (Midnight Black), Khaki ruskea (Khaki ruskea), Liuskekivi (harmaa liuskekivi), Lumikki (arktinen valkoinen), Mineraalinvihreä (Monterey Taupe), Pärihall (Pearl Grey), Pehmeä vihreä (pehmeä vihreä), Pellavakangas (purjekangas), Perinteinen punainen (Perinteinen punainen), Puutavaran kuori, Raudhall (raudanharmaa), Samettivihreä (Heathered Moss), Uduhall (Kevyt sumu), Vuoristo salvia (Mountain Sage)

Saatat myös pitää...

Ostoskärry