James Hardie™

Maalattu ulkoverhouspaneeli

Kuitusementtinen maalattu ulkoverhouspaneeli jäljittelee puun ulkonäköä, mutta kestää huomattavasti paremmin sään ja muiden ulkoisten olojen vaikutusta. Ulkoverhouspaneelit maalataan ColorPlus®-tekniikalla, ja materiaalilla on 15 vuoden takuu.

Lumenvalkoinen

RAL 9003

Inspiraationa on talvimaiseman koskematon kauneus, jossa valkoinen lumi tarjoaa rauhaa ja yksinkertaisuutta. Tämä väri sopii täydellisesti modernin ja minimalistisen tyylin ilmentämiseen.

Liuskekivi

RAL 7042

Vaaleanharmaa sävy on syntynyt kiven luonnollisen värivaihtelun innoittamana. Sen maalaismainen mutta hienovarainen väri korostaa julkisivun ylellistä laatua ja ajatonta muotoilua.

Kevyt Sumu

RAL 7035

Värisävy on kuin aamusumu, joka peittää maiseman salaperäiseen huntuun. Kevyt Sumu sopii rannikkoalueille tai moderniin kaupunkiympäristöön, jossa se luo pehmeän kontrastin modernin arkkitehtuurin ja luonnonelementtien välillä.

Helmenharmaa

RAL 7047

Helmien hienovarainen eleganssi heijastuu tässä herkässä sävyssä. Värisävyn samettinen kiilto heijastaa valoa, korostaa julkisivun rakennetta ja yksityiskohtia, lisäämällä rakennukseen vaatimatonta näkyvyyttä.

Antrasiitinharmaa

RAL 7016

Dramaattinen ja rohkea antrasiittiharmaa on voimakas tausta kaupunkiympäristölle, tuomalla modernia arkkitehtuuria rohkeasti esille. Tämä monipuolinen sävy tarjoaa ainutlaatuisuutta ja persoonallisuutta mihin tahansa rakennukseen.

Keskiyön Musta

RAL 9004

Tämä väri, joka on yhtä syvä kuin itse yö, tuo julkisivuun salaperäisyyttä ja syvyyttä. Keskiyönmusta on rohkea valinta, joka vahvistaa rakennuksen siluettia ja luo voimakkaan visuaalisen vaikutelman, joka seisoo itsenäisesti tai erottuu muista julkisivun elementeistä.

Raudanharmaa

RAL 7043

Raudanharmaa heijastaa vahvaa teollisuusperintöä ja urbaania maisemaa, ja on ihanteellinen valinta kaupunkiympäristöön. Sen mekaaninen vivahde sopii nykyaikaisiin rakenteisiin, jotka kaipaavat hieman voimaa ja ajatonta eleganssia.

Illansininen

RAL 7011

Tämän syvänsinisen sävyn inspiraationa on romanttinen ja hillitty hämäryys. Illansininen sopii moitteettomasti tyylikkäisiin kaupunkiympäristöihin tai boheemeihin asuinalueisiin, joissa arvostetaan syvyyttä ja levollisuutta.

Boothbay Sininen

RAL 7000

Tämä pehmeä ja rauhoittava sinisyyden sävy tuo mieleen merirannan ja tyynen vesirajan, lisää rakennukseen raikkautta ja avaruutta sekä luo mielikuvan veden läheisyydestä ja rauhallisuudesta.

Pellavakangas

RAL 1013

Tämä lämmin ja pehmeä sävy välittää läheisyyttä ja turvallisuutta. Tämä beigevärinen sävy sopii erityisen hyvin luonnonläheisiin ympäristöihin tai maalaistyylisille alueille.

Harmaa Liuskekivi

RAL 7044

Liuskekivenharmaa on saanut inspiraationsa hiekkakiven fossiilisesta historiasta ja luonnonlämmöstä. Liuskekivenharmaa luo pehmeän ja harmonisen ulkonäön, joka täydentää lähiympäristöä ja säilyttää yhteyden luonnonmaisemaan.

Kermainen Metsä

RAL 1015

Aamuvarhaisen metsän pehmeä ja kermainen heijastuma. Runsas beige korostaa luonnon värejä ja luo synergiaa rakennuksen ja sen ympäristön väliin. Se sopii hyvin maalaukselliselle maaseudulle tai esikaupunkialueelle.

Puunkuori

RAL 7006

Tämä ilmeikäs sävy on saanut inspiraationsa puun kuoren ja villin luonnon kuvioista, ja lisää rakennukseen luonnollista tunnelmaa. Värisävy soveltuu sujuvasti sekä maaseutu- että kaupunkialueille, korostaen ympäristön ja ihmisen välistä synergiaa.

Khakin Ruskea

RAL 1019

Maanläheisen sävyn lähteeksi on maisemien monimuotoisuus ja luonnon kuvioinnit. Khakinruskea sopii erinomaisesti kaupunkien lähialueille, joilla halutaan säilyttää maalaismainen viehätysvoima ja luonnollinen harmonia.

Perinteinen Punainen

RAL 3009

Tämä historiallinen väri kuvastaa skandinaavista perintöä ja tuo mieleen rauhalliset kylät ja viehättävän maaseudun. Sen lämmin ja maalaismainen sävy luo kontrastia mutta myös harmoniaa luonnollisiin taustoihin, erityisesti lumisiin tai vihreisiin maisemiin.

Pähkinänruskea

RAL 8025

Pähkinäpuun syvä, täyteläinen ruskea sävy muistuttaa syksyistä metsää ja luo lämpimän, kutsuvan ilmapiirin. Se sopii erinomaisesti maalaukselliseen maaseutuun tai historiallisiin kaupunginosiin, joissa korostuu perintö ja klassinen kauneus.

Vihreä Mineraali

RAL 7002

Tämä ainutlaatuinen, kalliorannikkoa jäljittelevä värisävy on lempeä tasapaino beigen, harmaan ja vihreän välillä. Väri tuo mukanaan luonnon tasapainon ja vakauden, viitaten näkyvästi luonnon rauhoittavaan läsnäoloon.

Espresso

RAL 7022

Tämä syvä ja kylläinen ruskea sävy muistuttaa espressokahvin täyteläisyyttä ja luo ylellisyyden tunteen. Espresson värisävyt ovat sekä voimakkaita että riittävän neutraaleja sulautuakseen monenlaisiin ympäristöihin. Runsas espresso tuo esiin lämpöä ja hyvinvointia, joka on tervetullutta jokaisessa rakennuksessa.

Hento Vihreä

RAL 7032

Tämä hienovaraisesti pastellivärinen sävy muistuttaa kaukaisuudessa kimmeltäviä vuoria ja tarjoaa katsojalle rauhoittavan ja virkistävän visuaalisen kokemuksen. Tämä värivalinta antaa rakennukselle pehmeän mutta elinvoimaisen ulkonäön.

Vihreä

RAL 6013

Tämä syvänvihreä sävy on kuin kaikua villistä luonnosta. Ikivihreä soveltuu paikkoihin, joissa halutaan korostaa ympäristön ja luonnon yhtenäisyyttä, olipa kyseessä sitten kaupunkien viheralue tai varjoisa paikka maaseudulla. Tämä väri ei ole mikään kompromissi, vaan se ilmoittaa rohkeasti läsnäolostaan.

Sammaleenvihreä

RAL 7047

Tämän värisävyn pehmeä ja sumea luonne muistuttaa metsässä kasvavaa jäkälää. Tämä mieto vihertävä sävy on kuin visuaalinen kuiskaus, joka kuvastaa luonnon vaatimatonta voimaa.

Kaikki saatavilla olevat maalatut ulkoverhouspaneelit

Kaikki James Hardie® -värjätyt ulkoverhouspaneelit valmistetaan käyttäen ennakkovärjättyä ColorPlus®-tekniikkaa.

Tämä tarkoittaa tasaista peittävyyttä ja väriä, joka kestää vuosikaudet. Väripinnoite kestää äärimmäisen hyvin UV-säteilyä, joten väri säilyy kirkkaampana pidempään. Tämän todisteena myönnetään materiaalille 15 vuoden takuu.

Ostoskärry