Kuitusementtimateriaalien käsittely- ja varastointiolosuhteet

AT Varahaldus OÜ on sitoutunut varmistamaan tyytyväisyytesi ja materiaaliin sovellettavien valmistajan määräysten noudattamisen. Tekemällä materiaalin myyntisopimuksen ja/tai maksamalla ostolaskun hyväksyt, että varastoit ja käsittelet kuitusementtimateriaaleja jatkossa näiden kuljetus- ja varastointiehtojen mukaisesti. AT Varahaldus OÜ tai materiaalin valmistaja eivät ota vastuuta vahingoista, jotka aiheutuvat virheellisestä varastoinnista ja käsittelystä.

Varastointi ja käsittely

Varastointi

Kaikki tuotteet on säilytettävä kuivalla ja tasaisella alustalla. Ulkoverhouspaneelit on suositeltavaa säilyttää niillä alustoilla, joilla ne on toimitettu. Jos varastointi ei jostain syystä ole mahdollista saapunulla alustalla, ulkoverhouspaneelit on asetettava vaakasuoraan tasaiselle alustalle. Materiaalia tukevien tolppien välinen etäisyys voi olla enintään 400 mm. Älä koskaan nojaa ulkoverhouspaneelia seinää vasten.

Huomautus: Tämän ehdon noudattamatta jättäminen voi johtaa ulkoverhouspaneelien mekaaniseen vaurioitumiseen.

Kuljetuksen aikana käytetyt väliaikaiset muovikalvot on poistettava, jotta kosteus ei kerry vuorausten väliin. Ulkovarastossa säilytettävät tuotteet on peitettävä vedenpitävällä päällysteellä (esim. kuormapeitteellä), jotta ne eivät pääse kosketuksiin veden ja pölyn kanssa.

Huomautus: Tämän ehdon noudattamatta jättäminen voi johtaa ulkoverhouspaneelien värimuutoksiin.

Kuljetus

Saapunuita ulkoverhouspaneeleja uudelleen lastattaessa on huolehdittava siitä, ettei paneelien maalattu pinta vahingoitu: kun paneeleja poistetaan kuormalavalta, niitä ei saa vetää, vaan ne on lastattava uudelleen nostamalla ne kunnolla irti toisistaan. Nosta paneeleja aina siten, että niiden reunat ovat pystysuorassa ja vältä niiden taivuttamista. Tämä koskee myös paneelien nostamista kuormalavalta.

Huomautus: Tämän ehdon noudattamatta jättäminen voi johtaa ulkoverhouspaneelien mekaaniseen vaurioitumiseen.

Käsittely

Kaikki leikkaukset ja poraukset on tehtävä kuivassa, hyvin ilmastoidussa ympäristössä. Kuten kaikkien muidenkin rakennusmateriaalien kohdalla, leikkaamisessa ja poraamisessa on noudatettava varotoimia pölyongelmien välttämiseksi. Kuitusementtipaneelien pöly on mineraalipölyä ja pölylle altistumisen vähentämiseksi on käytettävä EU:n hyväksymiä FFP2/3-hengityssuojaimia.

Huomautus: Tämän ehdon noudattamatta jättäminen voi johtaa siihen, että ulkoverhouspaneelit menettävät kaupallisen ulkonäkönsä ja mineraalipölyn hengittäminen voi olla terveydelle haitallista.

Märkiä tuotteita ei saa asentaa.

Huomautus: Märän vuorauksen asentaminen voi aiheuttaa poikittaisten karmien kutistumisen.

Kuitusementtimateriaalien käsittely- ja varastointiehtojen päivitykset

Pidätämme oikeuden tehdä tarvittaessa muutoksia kuitusementtimateriaalin käsittely- ja varastointiehtoihin. Jos kuitusementtimateriaalien käsittelyä ja varastointia koskevia ehtoja päivitetään, muutamme päivityspäivämäärän tämän asiakirjan alaosassa. Jos vierailet ja käytät verkkosivustoamme kuitusementtimateriaalien käsittelyä ja varastointia koskevien ehtojen päivittämisen jälkeen, katsomme, että hyväksyt muutokset.

 

Viimeksi muokattu 25/10/2023

 

Ostoskärry